ΔιεύθυνσηΝικολάου Ξυλούρη 9, Ίλιον, 13121

Λίγα λόγια για τον
«Μαθητόκοσμο»

Ο Μαθητόκοσμος είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2010 με αρχικό αντικείμενο την καθημερινή προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων δημοτικού και γυμνασίου, ενώ στην πορεία δημιουργήθηκε η ανάγκη να ενταχθούν στο πρόγραμμά μας και φροντιστηριακά μαθήματα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας για τους μαθητές του δημοτικού συνδυάζουν την καθημερινή μελέτη με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Στόχος μας είναι το κάθε παιδί να αναπτύσσει την ικανότητα να οργανώνει αποτελεσματικά το διάβασμά του και παράλληλα μέσω άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων να αποκτά ενδιαφέρον για τη μάθηση.

Αντίστοιχα τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές του γυμνασίου αποτελούνται από ομάδες μελέτης ή από φροντιστηριακά μαθήματα, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή, ενώ από το 2015 εντάχθηκαν στο πρόγραμμά μας και φροντιστηριακά μαθήματα για μαθητές γενικού λυκείου και ΕΠΑΛ.

Παράλληλα με τα ομαδικά μαθήματα, αναλαμβάνουμε και ιδιαίτερα μαθήματα, καθώς και προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους σε πρότυπα ή σε καλλιτεχνικά σχολεία.

Τέλος, το καλοκαίρι λειτουργούν τμήματα προετοιμασίας για τους μεγαλύτερους μαθητές, ενώ για τους μικρότερους λειτουργούν τμήματα επανάληψης και δημιουργικής απασχόλησης.

https://mathitokosmos-edu.gr/wp-content/uploads/2022/08/295830326_2000373753503710_528073381454518604_n.jpg

Η Ομάδα μας

Ειρήνη Καπάτου: Διεύθυνση Σπουδών, Εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην ΕΑ, Απόφοιτος τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της επιστήμης ΕΚΠΑ, Απόφοιτος Διατμηματικού ΠΜΣ Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας ΕΚΠΑ/ΕΜΠ, ΠΜΣ Σπουδές στην εκπαίδευση ΕΑΠ, ΠΜΣ Γλώσσα, Λογοτεχνία και Θέατρο στην Εκπαίδευση ΠΤΔΕ, ΕΚΠΑ

Σταυρούλα Δεληγιάννη: Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, Απόφοιτος ΠΜΣ στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Απόφοιτος ΠΜΣ στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν στον χώρο της εκπαίδευσης και παράλληλα διαθέτει πολυετή εμπειρία ως εκπαιδευτικός.

Αμαλία Τσιλιμαντού: Λογοθεραπεύτρια, Ειδική Παιδαγωγός

Μαρία-Μερσίνη Ρίζου: Απόφοιτος του ΑΤΕΙ Πειραιά του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών ΤΕ, έχει παρακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης ΑΣΠΑΙΤΕ και έχει εξειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή (ΕΚΠΑ). Η κατάρτισή της σε συνδυασμό με την προθυμία, το ενδιαφέρον και τη θέλησή της να μεταδώσει τις γνώσεις της στους μαθητές την καθιστούν ικανή να διατηρεί άριστη επικοινωνία με τα παιδιά.

Εμμανουέλα Μάρκου: Χημικός, απόφοιτος ΕΚΠΑ

Σοφία Καϊδαντζή: Μαθηματικός, απόφοιτος ΕΚΠΑ

Σοφία Ανδρεάδου: Δασκάλα, ειδική παιδαγωγός, απόφοιτος ΕΚΠΑ

ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ

Κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Νικολάου Ξυλούρη 9, Ίλιον, 13121

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣΣτα Social Media

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣΠληροφορίες

ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ

Κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Νικολάου Ξυλούρη 9, Ίλιον, 13121

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣΣτα Social Media

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣΠληροφορίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο